FIGUELS DJ’S

figuels


Figuels dj’s som un col·lectiu musical i visual que va nàixer al caliu de les Falles Populars, ara farà un parell d’anys. Som tres dones que us proposem un munt de cançons d’intèrprets femenines per ballar i arrimar-se. Les nostres influències van del destarifo màxim a la coentor total, tot amb inspiració marina i essència tropical.

El proper 14 de Març celebrarem el nostre segon aniversari i volem compartir aquesta nit amb totes les fans que ens han seguit en

la nostra meteòrica carrera musical. Després de punxar per als moviments socials més rellevants de la ciutat, tancar les festes de Sants a la Verbena del carrer Finlàndia, i enfrontar-nos en 2chuta’s en cap dany al Juanita, tornem a casa per la porta gran com a caps de cartell de la primera nit de festa al carrer de les FPC.

Alguns mitjans han començat a parlar de nosaltres com artistes postdemocràtiques, mentre que altres ens situen al capdavant de la nova generació de dj’s de la ciutat, però nosaltres preferim apostar per liderar la llista de Fallem Valencia.

Amb figuels fallem i fallarem!


//DIA: Dissabte 14 de març_23h